搜索

[东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎

" z) y' z" e1 T3 n5 c                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)- L: C! `2 P$ r* _  B
) F& P+ B$ E- _+ R: V
     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。+ u) |( ^# W* T! J* V
    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。
可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。
% n! S3 c4 e/ v& X! n2 x! G
    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。! q) b# ?6 X9 \; g* g3 }
    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。
: e1 m3 @5 }6 U# c8 w; o3 ?+ G
    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。
: B6 @" S+ t3 r% X4 F    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?
- D4 P8 s( d" K5 M1 }7 \4 f+ G
                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考): b! P7 R2 ~2 t" o
# b' r6 \+ w( t' t. S+ S
全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)( m* C7 u2 X8 A; Z" k4 G) O
环    境:90(互动房间够晒大,充气水床垫,可惜无岛国AV观摩欣赏)2 _5 m6 X6 E( d9 p# Z" o8 y* I1 N
样    貌:83(23岁,湖北妹,下巴尖尖,唔系好靓果只,但绝对顺眼)
2 B4 q" \3 Y. Z) @- p8 Z6 l( X; j' B身    材:79(156cm,皮肤滑算白,整体好平均)
8 u" B5 n' L4 F态    度:95(第2Q做到落钟为止,好顺得人,你想点就点,健谈)3 ^( G0 t, L& o6 \& J
吹    功:80(KJ唔会用手CHOP你JJ,无齿感,DL时间稍微短)/ F! W- u& v- Z) p
性器官:85(RT要锡吓先突出,B杯竹笋型好弹手,B紧阴部唔粉唔黑)/ Q$ z6 y7 X) P2 O( F
性技巧:88(尤其擅长骑术,第2Q完全系距搞BL)' |# r' y" E4 n+ E
性反应:90(叫床声真,2Q都系水份充足,唔似其他JS要加润滑剂)

& ^" g; Y& K6 U5 D5 M$ K$ z* A5 `/ \) t/ n
平均分:86.25(比较满意)0 ?  A7 S! ^& {( V4 H- i; V

1 s4 m. G# S- o' `( m' Z/ [去片啦!- z- O) ^" Z& Y4 ]) m
0 N/ m1 V6 q( y9 ~% j) A( x
更多精彩,回复睇另外15张图,多谢阿ben赞助内外景图和568号JS图。, j9 e4 N8 N; a$ S. o; V; K
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

' r6 D2 p) Z3 t/ t$ w/ R( J" i6 T, K+ w4 g& N

; t9 ?( ~# }: T7 D
8 Y( Z1 k  A+ }8 @0 i$ a" I

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

哈哈,估唔到响尼边见到你。  发表于 2013-3-2 14:56
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐

3 t9 `: b6 a+ k) g; k) V6 `' p1.岸尚水堂       地铁南洲站B出口对面或C2出口 369元一次KB 469元两次KB 早班:128(红牌)、8(13509288459)、16、18、75、90、92(深喉是亮点13724850093)、118、186、199;夜班:123;不确定早班及夜班:1、10、20、28(13826157236)、30、56、62、69、80、82(13428892738)、102、103、111、138(长腿)、160、168; 郭总经理:18925141444 2海之洲   南洲北路 半套 475元两次KB 小蒋:18320169103 连美怡:15818898574 罗部:15818199522 刘小莉:13512727993 郭经理: 18819219875 邓部长:15986321734 微信:hzz15920865557 夜班:953(尝试)、356;早班:326、331(翻版林志玲)、992;不确定早班及夜班:930、308、377、360(吹功了得)、906、907; 3.HD水疗  白云大道体育馆北门 半套338元 COCO:13711493838 4.粤明  东晓南 半套 三百几 龙部:13503080211 不确定早班及夜班:3(红牌)、9、23、28、31、32、36、38、66、69、81(红牌)、91、96、99、101(红牌)、102、108、121、128、161(吹功一流)、169、186、299; 5.永泰国交天池   永泰地铁站A出口 半套338元 13808829607 不确定早班及夜班:668、172(提前一两个月预约) 6.威尼斯水汇   黄边地铁站附近 半套369元 胡经理:15088070017 不确定早班及夜班:11、21、109 7.夏威夷国际水汇   白云区三九脑科医院旁 半套398元.419元 陆  芳:15013301402 唐  佩:15013301565 8金日   江泰路地铁站B1出口 半套  298半套 不确定早班及夜班:239、268(大红牌) 9.尚景(蓝柏湾)    三元里岗贝路 全套468元 黄部: 18588590809 不确定早班及夜班:388、390、818 10.水伊方  珠江泳场7天 全套578元 黄部:13016019988 罗部:13539859050 去前要预约198、138、50、82、66、128、121 11.银星  宝岗地铁站旁影院小路进入 全套468元 13533533778 早班:18、66、12、55、56;夜班:28、26、7、1、6、20、31、36、63、65、83、89、95、96… 12 .大汉   林和西横路63号新天希尔顿酒店旁边的7天连锁二楼 全套468一枪  .568两枪 87568879 不确定早班及夜班:90 13.东海     海珠区石榴岗 半套360元 不确定早班及夜班:80(红牌中的红牌)、92、9、22、66、100、10(红牌)17 14.凤阳   海珠区江泰路 全套410元 雅琪:13512716842 不确定早班及夜班::858(韩式红牌)、838(韩式红牌)、810(韩式红牌)、38 15千豪酒店    江夏 全套 微信及手机:13593745274 不确定早班及夜班:109 16.新乐轩   赤岗(卷烟厂附近) 全套468一枪 李部长13642745443 田部长:13268287287; 早班:91;夜班:22、99; 17.盈泰   海珠区聚德花苑附近 全套528元、698元 钟部:13288496842 罗部:13202099866 早班:163;不确定早班及夜班:18、86、868; 18.月都城     金沙洲 全套438元 张部:13802515236 预约才有服务,不确定早班及夜班:1、32、50 19.足安堂    宝业路 全套268元 不确定早班及夜班:138、168 20.金丝    东风东路丝绸大厦 全套515元 刘部长: 18620806164 只做熟客 21.雅乐淘越华路广州大厦5楼 全裸飞机 22.育泉 较场西 飞机318元 莲部或顾部:13650841317 不确定早班及夜班:55、65、68、82、88、97、99、100、101、116、122、126、130、138、160、162、168、180、182、188、190、191、196、198、212、262;红牌:160、233、268;黑牌:299;晚上6点及8点走秀,可以记号码。 23.玉清池水疗    农林下路新裕大夏3楼 飞机328元 小  敏:13533955367 报2790介绍;不确定早班及夜班:180(推荐)、228、236、266 24.金诗玛水疗    广州大道北怡新路125号  梅花园B出口 飞机338元 张经理:18218224206 25.客家王    广州大道北正佳酒店旁 半套338元 张  琳:13611474422 26.王子休闲会所    大石人人乐超市旁 半套388元 部长:13326401621 199(红牌13119532698)、189、115、109、112 27.新广北国际水会  齐富路易恩廷酒店4楼(葡京酒吧楼上) 全套415元 许部:15013035093 28、30、43、66、6、62 29.画廊SPA     寺右新马路长城酒店5楼 飞机330元 田经理:13826473846 102、138打算
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐

) t- y. H: \8 P# v本版积分规则参与/回复主题       
, |/ l  S4 S% d9 m收藏本站开启辅助访问0 ~  f& Q+ j; p) \- O6 s* k

+ A7 Q9 M& N' s: U+ g" ^* {& n3 l  w% i, e& v. H2 T9 h: l# P

7 T7 A" \- Q( Z3 d1 P
$ D4 m# P- K0 s% W4 ~: O; M; E- n+ @; g* p$ [: x; L& A; J! @$ S

9 {/ `- k1 P% x# [5 m! h  H
2 s: \$ H* d$ L- x) p8 I7 `" O( }( P. g( f* v4 N
$ i4 ~! h9 V/ G* O& |

* \6 b" F4 X" Q% I# s
+ z- _3 A) d6 Q& T. ?
4 H3 o; G: A- ?" ]( }1 t: h% W8 p' b' m8 U! Y3 |
4 D6 s) N) z; U8 h& V

% h6 q4 H% v0 O* e' b; q8 J, @- v) ~0 _

3 D# M* t. N' p( n0 r3 R7 V
' {) H8 `/ S  d7 g7 E4 Y* a# C: k# s

. `+ Z0 n: r& u& C1 |' p/ s' e* a

" G( O4 d6 L9 Y: A7 H1 a: E4 L1 n1 T8 Y) }$ z
6 \% r/ \* N, s* D

/ @! [( W- u/ S
4 `( I+ x5 \* r8 B$ i4 p0 u3 }/ T1 q9 ~. H  {* I/ u# `1 J+ N2 y
6 U( Y$ q, u% ^3 A, ?# I
( Z% M7 {; u) K: N

9 T6 ~/ Q# Q/ @0 p) u/ ?1 |; {; x
! q+ C5 i& C! K8 f- x6 I/ N$ B$ O) q$ C9 ?1 e9 E& [* B

; t: X! l' ^+ K8 Y* c0 B+ r% _" T4 K9 y

8 L  z' p; p9 p5 p& b/ }3 y; `' R& n  f2 J: E8 R$ J
3 ~) m* `  T% I+ U* H* k0 b1 s
" j/ s# ~, c0 k4 O

- g0 P8 c4 y+ b: O4 J! ~5 P- H7 ~% F: f

" m4 ^8 }0 W8 M, L7 ~8 D/ p& }! [$ b" s: l& E; O/ \, h
* t! a, C/ h: J

; a9 O# f/ Q* p+ s# J9 Q0 W
" D) Q% c) x& J1 c+ M8 P' B
! K: v+ E9 T: m  x* o  j) Q2 z$ v# b1 h( c% N3 W
试水者 在线 |我的 |设置 |消息 |提醒 |退出0 X! H) w- k2 L8 I8 ~
6 i0 N: d! ~! k' g  b' F快捷导航
" W* q- L0 x% y) e/ ?首页蒲点资讯交流▼体验▼靓照交友管理
4 w* R" n3 E" X) A! S- z$ o+ U& Q9 i( [
5 I( L) B2 d+ D' j5 m% Y0 e
5 p6 v  p  ^/ O+ T# u

. z3 h/ h$ V. O( o$ {0 i2 w# E# s0 I9 Y" |5 |- D' ]

& }* i2 r' t( T, q
6 [; V, M- y  i; x" F$ M; [" I( u' U7 J% |6 N' f% W5 F
- v, Y' \+ H6 F! d5 y9 v: t
% }5 H/ p1 u4 @
) n, {" G8 N7 `' h

, A; p, l( g$ w9 u. Q: z% @
/ m9 Z$ Y" J0 |; g# t. L
" \6 i; `2 v7 @5 i1 k# ?1 q8 O' u0 ?8 a
3 B& `: w, ]  I5 h8 w7 G( K* p
) R; }; A+ t% \% c8 i" O
# U' A' p1 ]. F& |; j
1 T3 |$ k* Z( O0 `1 f0 |
% U/ ~  m) ^  x2 s$ c! S
4 f- A4 w1 B0 K8 v+ Z6 _0 P

# k% d5 Z& h% s( a( z& s0 t
  I- C/ f" A, n! w, N0 N8 F% Z, P, O8 B; o

; r# B  ^; T! k+ k8 @: j7 G, |- S
) A! s5 _& O* z! ?7 X: T/ ?
8 T3 G: p, V( \% c2 m- ?" ~9 p0 T: q8 v. e5 e6 F- \) W2 z

2 h, @) H6 ~* x7 B" \1 T
5 @  }6 B# s, V
( d/ J$ @0 H6 V/ j1 N: v( h) z# ?3 [( s% r% l
: ~- x5 W* O. U2 s" Y! j7 w

9 d1 |1 L) h# F
! n( `. S( U$ p- E& h, b/ P' ]" ]1 q& K: b

" G# ^* k1 L- D, k- t1 ?- C* }( u; t8 u7 d4 a" n5 f) q8 d
" L* Y1 ~. z( Y
3 g8 [$ {) b; U! M9 `/ K

4 F8 X3 r5 Y% T/ t1 h
& m5 S0 }- `9 d; b( x$ M6 F" z* f( H1 p* j* {2 H4 U
& B4 O7 e. k' J4 i
; n4 I3 q0 v8 q, [5 o1 F9 D+ ?* l

2 \, i1 \3 x% |3 p
+ u* ]6 h* p* i5 f/ l( g" {% z) |$ x6 ~5 `& I2 g* z
$ R& h+ ~  j- Y$ B

5 {& i  @0 B; W' G6 @. g; \+ ^- B+ z# r& R
" K( a  c  Q% t

/ j- M3 v: T% J# s- k7 c% X* Q1 k  ?* ]$ X% F: a; R
8 {9 z& C$ ~- b9 [' w0 z6 |0 T
5 m7 A' ^2 [5 t3 q

! ~* Y0 h8 J% V/ J9 r/ R7 j
8 G: I; }6 u) o  e+ u" n9 i4 q; j, e. W; X# w& W
, N) D2 z6 [' g) ~

: b  i. g9 W& P5 Y) s  p- c( V# A& x& A1 d% ^3 w8 v7 f0 n! O7 k
3 T- ^! T& @, S4 I8 u
3 M* v: n2 |% }! S  w1 F( _
7 v6 C# p3 I) p/ s
, G0 b1 P! ?- m; L
8 q0 P2 A6 _, C1 e; |
+ x! v9 Q$ Q2 C

' Q1 o% Y' f9 F% l1 B# u5 k3 R7 {! c! Y7 i# ^; h

3 F5 p5 q, C) _" u% T* c  l1 l( B' U$ F
: B" e: B6 b& b" d/ @3 ]
9 `9 q9 O& o9 r6 R, z9 C, L

' t  U# X* P2 M' Z" A( u' g- }9 S0 q6 a; g# P: z0 L
- }+ U; r( C& e8 c" t4 v7 r4 e- T
/ C# \7 d  H: m& v" H$ l# Q. x

6 B, F9 e6 I. i% w, _, y" ?
6 B* T3 `$ T; S( S; v请输入搜索内容5 R6 q7 O) S& F0 n/ w
$ S8 F( r( Y. r" _) Z) Q- [5 F搜索        # O) V8 ~- n1 A9 s7 `$ S) G. a  T
»首页›广州桑拿论坛›体验点评›tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志 ...
5 @' Y* V4 s) k8 Z- _12345678910... 51. G% a. z( I6 U$ f* u& Z
7 Y2 e9 j8 c4 I- O; O# s / 51 页下一页
- p1 @* K! e9 ]4 l8 v) l返回列表发新帖回复" T: ~( b8 J1 u- C
8 d* B9 {: f0 X# L  ]9 ?打印 上一主题 下一主题 [东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎     [复制链接]
8 s5 h. T0 M2 X0 n0 [tsl; n' {0 M  X# D

9 o* q8 l1 l/ S4 l3 Y! C2) Z" q# Q+ }3 A1 Y
2 M6 }7 Z1 V7 G- }+ V" I  L( ~' g15
4 e% q5 A7 B& T3 T1 w5 N, p: u帖子       
- A: G- J# ~& T274) y! O$ R& A, ]# j
* Y4 q; V. ?2 Y4 r注册会员
$ S. h: X) h0 g$ c, o" Y% GRank: 2' n. h# c7 {, F3 p( T. O
积分274
. k# n0 \( e, O7 X发消息        ! h2 b) e% U+ k6 m2 W2 N
7 a$ P3 C2 ^3 |1 Y跳转到指定楼层 1#: \1 E  U* [: x9 S$ ?- n
: Z+ M# |4 {; T! b- J. Z& [: R本帖最后由 tsl 于 2013-7-10 16:41 编辑
* B# ?% R1 u' u2 q' \3 E+ E7 J1 k# V: X. v1 \
* b5 [: W) L7 [7 g0 ~+ X
% s& L7 s7 ^/ \# ^" R) _/ q, v                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)
# i: W9 U4 |4 H# l$ R: `2 ~
5 K1 k6 c! i. q     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。% t; L4 `# h; Q6 n+ g* Q, @
    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。
& v. k/ L6 Z" t: T; a) m( I! h; J    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。* [" Z2 o# B1 M. J( f2 n8 R. @
    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。6 c1 v( V# |9 J1 u) }" J+ m2 m% z  t4 \8 [
    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。0 h+ t3 @: z- h! Q  j! \2 V9 u
    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?" Q% i% S0 d6 k7 J- N/ i+ V9 r
                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)! t/ |. S. |2 P& W
& }- U* t1 d# x. ^$ Q4 @' v  Z3 c) M5 U) \7 ^
, [/ y  H$ U6 o; K9 X9 N全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)
' h$ j  |" U7 Y( e- T环    境:
沙发梗系自己坐
不错,谢谢分享。。。。
不错 不错 楼主辛苦
谢谢楼主分享!!
幸福
感谢楼主分享。。。。。。
不住伸手抓去,
不顶不行啊 实在是人才
thank you very much!
本聊的DD,
亲密无间正常举行亲密无间正常举行
真不错
fvjdhfjffkj
打酱油路过,礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
教育厅的模式
这个很不错啊
,隔离又见到汇美,都系唔过去啦
最新图文