搜索

[东莞] 今次我試左林冲场815#,好有情人Feel

上次去左常平林冲场,食過番尋味,呢個星期又想去試多轉!
8 T2 x: ~, u! l  N( s: C0 J1 B
6 `. c- m) E7 d# C首先都系打電話給林冲Book房先,一去到,林冲已經系電梯口度等緊我!
4 T  U& K+ }+ p4 A
" Z# D1 E! ?3 J# K' D3 m0 m系房度叫林冲上女,來來去去睇左三十零個,我睇岩815,林冲話呢個靚女好得,樣索服務又掂,我一直都相信林冲既推介,於是就定815!
1 T% O( i; S- E* g( U8 T1 B- }2 F% C& h5 K
一除衫,嘩,好正呀,33D,—隻手渣唔曬!% |0 w. a3 J; Y% W9 c
$ B  C/ F0 g- E+ ?: S( T2 N
我鐘意搞也前先沖涼,於是和815一齊沖涼,佢幫我洗下,我又幫佢洗下,洗左好耐,上下左右都洗匀。好有情侶開房feel呵!
0 K7 G( M7 C' Z& {5 M- J7 _( c# n0 q6 ^* {' v" v! w
之後環保吹,2條肉蟲捲埋一舊互攪互咀一輪就開波,我先用手指探路,嘩!好窄,攪在一陣至入曬。好有壓迫感,好快就第一Q!
! X- \+ Y+ V3 m% f. V5 w! M" b& i( p4 g0 S
然後就攬埋一齊吹下水,我就因為太累,所以叫佢唔使做iso啦!
  i( [8 P0 u$ x6 O& J
7 [) ^1 j2 z# I7 V; J抖左陣就第2Q,細佬習慣左佢既壓迫感,所以耐左好多,之後再係房吹下水。有講有笑,好鬼情侶feel。
9 C* t9 H7 e: N" K8 J" x, T
2 m7 t. f& A, y& }& O" A. Z到差唔多夠鐘系房內比左818人仔比815!% g: x4 b+ p% D3 F) b

( f& @; O. i9 B0 t% J$ T之後815挽住我既手出房,林冲上來接力,問我服務點呀,滿意無?+ [3 [; T- b' _# ]9 z/ N
3 s0 e$ p- X: ~+ K% Q) R* u9 y
唔使講,甘系滿意啦!! r. h4 ^) F$ x8 X
# N+ `6 d1 X" V7 R) U# e! G, C
最後系林冲相送下,離開酒店,番歸!6 D) \$ F, X7 Y/ P+ A

7 Y4 A6 d) N! v3 ^* b
) x! j2 x. ^. k  {
) d0 L$ O$ n5 x6 E

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
沙发
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
沙发
皮肤太差
天使般的容貌
不错啊,我顶!
神出鬼没的打酱油
最新图文