标题: (转)忙完展会去伯爵,嚼到肉团团嘅656#,手感一流 [打印本页]

作者: BJweixiao    时间: 2013-6-22 00:08
标题: (转)忙完展会去伯爵,嚼到肉团团嘅656#,手感一流
, {/ ^8 D# \+ ]* Y8 C5 O
六月广州琶洲“光亚展”,俾公司派去广州。原本以為可以脱离公司,晚晚可以有得滚,点知就忙到PK。连广州D“飞机场”都无去过。% z1 H/ U) r2 ]: A% j2 M3 O7 U
( [. X* I; @9 a( A3 f
终於到佐最后一日,打电话比伯爵文少经理留房7 D. R- b, O8 U  [3 f+ I* b
9 z, k0 s; ~$ g
到佐伯爵,文少经理安排佐几十条女过来,我都忍佐几日,点佐个笑容最好,而且有D卡哇伊嘅656.+ n9 m; i. w' w- |' N2 f

. y) X% L; W1 ~' ]除衫,皮肤好白,而且波好正。手揸落去手感好好。而且好pink,摸几下我就顶无顺叫佢戴袋开火。# z% y4 M  K+ m; ]: V: `9 y
) O% b& M" }- f5 }0 Q' H" y- |
后来做服务都唔会偷懒,不过我过来消火就唔要乜服务咯。
4 W8 R1 V% `& Y$ X, _8 b% z
- p( T/ |( U8 u& Y! P条女比较好倾,仲氹佐佢映佐几张相,不过我同佢话唔好外传嘅,各位有眼福啦!
6 I/ L2 {; ^3 o2 V5 Q
* ^2 Y: ^& Y% k2 B( e; u
[attach]61300[/attach]
& B& ]2 C0 E% v0 x' v9 |- c9 s$ q( y: M$ F8 ^6 h
[attach]61301[/attach]2 t. m/ h3 [% H3 h' U& Q  U
) v! x7 ?0 Z) t: s  ~7 I" s- U, b
[attach]61299[/attach]
/ S4 c% P. G/ M$ i7 \% p4 O( w2 v3 G& g' R1 T$ z
[attach]61302[/attach]% Z# y# O/ L+ i

作者: slimilk    时间: 2013-6-22 02:55
身材丰满,波波挺大,目测有D
作者: 1196166954    时间: 2013-6-22 03:14
看在线时间 都知道是枪手啦
作者: 健康快乐    时间: 2013-6-22 07:33
身材丰满,波波挺大,目测有D
作者: ym5672    时间: 2013-6-22 10:40
礼貌回复,感谢分享,啥也不说了,楼主真是强悍!
作者: tgxinglang    时间: 2013-6-23 18:32
两队双峰真的靓丽啊,不过身材
作者: 裸のKiss    时间: 2013-6-24 12:40

欢迎光临 (http://www.xisn6.net/) Powered by Discuz! X3.2