标题: 淡水中豪大食新囡囡101#清纯、粉嫩都牟人可毕 [打印本页]

作者: 大佬1    时间: 2013-3-10 21:48
标题: 淡水中豪大食新囡囡101#清纯、粉嫩都牟人可毕
淡水中豪大食新囡囡101#清纯、粉嫩都牟人可毕
) K" H/ E$ L- z8 g3 a* m' b) N
呢排既然食大左...都要去淡水过下皇帝瘾先得...见呢排有个“中豪”城未去过, 就去试试久违既淡水莞式全套先...因为宣传上面又挖正宗莞式服摸) j) S, \) T% d4 {5 h8 h
% y4 U( l7 v+ f$ F/ X
第一次到步.. 阿龙部长都几好招呼... 问下佢有咩野新到囡囡...佢就介绍左个初入行培训完既 101#囡囡... 试下新女都好... 可以测试下呢个场既功底...
4 N0 q( v4 U- B6 M2 o+ I
4 Y# }; Q- f) j, k0 n101#囡囡一入到房... 个样都几细个... 之前做办厂... 呢次系初入行以来第一次对客, 几手, 显得有d怕丑...但都同过来抱住我除衫, 换鞋, 跳舞跳住吹奏... 头盘样样做到足... 勤力型wo,,
$ B' z9 q, L6 C9 {: n& z就俾佢带住我玩先...) N  T7 [# v0 m- f2 v2 q

3 r* w7 C+ E2 v4 Z' D' r9 l  _7 u8 o.Part one - 冲凉部分就一路冲.. 一路擒上我背系咁真空推...同划船式.. 俾佢擒住冲凉... 感觉又几正,, 以为冲完背... 原来仲有刮沙同整多次漫游... 跟住至番转个身又来真空推同漫游前面.... 跟住囡囡由头锡到我落脚... 又兜番上来过铁炮吹奏... 问我想唔想吹奏出来?? 梗系顺手啦... hehe.. 呢part都玩左半个钟有多
9 Y2 p& Q) T" T& l
3 A+ g  r$ h' P; I  a.Part two - 上番岸.. 先来个采耳同修甲.. 又来个漫游干刮沙... 真系刮到爽皮都甩... 不过最好玩都系8宝玩具.. (要买齐自己搵女玩都唔平) 有玉米糖, 震震机, 五雷珠...珍珠, 牛奶, 姜汁, 可乐, 冷热水ar... 真系玩到个人同菊花都抽离左.....跟都又唔知系边度搵左件好搅笑既内衣出来玩... 至于点玩... 等c hing 自己试试啦....玩完咁多野... 都到自选动作合体... 冇咩主见既c hing 可以是但叫囡囡先露几手.. 囡囡话培训学左成16式.. 都有排试玩.... 第二Q发完炮.. 原来囡囡仲会用热水含仲同你啜干净至冲凉.. 皇帝式咁真系非笔墨所能形容...
, {( d$ L6 O( W
2 s  H0 z" W2 E$ F! ?! r0 A/ v+ q% f* \( c7 e1 ~

作者: gmm57d    时间: 2013-3-10 22:51
找一下,不错
作者: 自由_型男    时间: 2013-3-11 01:47
兄弟,立刻订房,我飞过来!
作者: vodafone804    时间: 2013-3-11 02:01
谢谢楼主分享
作者: vodafone804    时间: 2013-3-11 02:07
谢谢楼主分享
作者: gmhfger    时间: 2013-3-11 03:25
先顶后看~~~
作者: jackie1018    时间: 2013-3-11 05:11
作者: Gentle苝逆`    时间: 2013-3-11 07:41

作者: 单身汉族    时间: 2013-3-11 11:10
作者: 单身汉族    时间: 2013-3-11 11:10
ddddddddddddd
作者: njflyman    时间: 2013-3-11 12:20
看看怎么样@
作者: supperk    时间: 2013-3-11 12:37
谢谢分享啦
作者: lg1111111111    时间: 2013-3-11 14:52
作者: 海伦    时间: 2013-3-11 15:41
作者: 873681372    时间: 2013-3-11 19:47
作者: huangjian_cq    时间: 2013-3-11 22:36
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
作者: ll258    时间: 2013-3-11 23:43
看看再说
作者: ck832415    时间: 2013-3-12 00:23
作者: 潇十一郎    时间: 2013-3-12 02:10
支持
作者: ljp7254128    时间: 2013-3-12 14:58
kankandianyang ```
作者: 987987    时间: 2013-3-12 17:37
看看
作者: 红孩儿    时间: 2013-3-13 03:52
dsadadada
作者: 幽暗的树林    时间: 2013-3-20 23:21
五加二白加黑
* @9 d" e3 \3 k4 M* l+ O
作者: 美国    时间: 2013-3-24 00:31
you are my everythin
作者: dj7731    时间: 2013-4-27 21:42
默默回复,静静拿分,支持论坛!!!

欢迎光临 (http://www.xisn6.net/) Powered by Discuz! X3.2